ElectrONline Electron juli 2018 elektronisch beschikbaar

Twee maal per jaar gaat de VERON een Electron digitaal beschikbaar te stellen. De ElectrONline met de Electron van juli 2018 is vanaf nu online beschikbaar.

ElectrONline kennismaking met amateurradio

Met de ElectrONline krijg je een eerste indruk van wat radiozendamateurs doen. In de Electron staan bijvoorbeeld artikelen over techniek, zelfbouwprojecten en evenementen georganiseerd door een van de 63 afdelingen in het land. De radiozendamateur mag geen storing veroorzaken en is strikt gehouden aan wettelijke regels. Helaas is het andersom niet altijd het geval en ondervindt de radiozendamateur storing van ondeugdelijke of foutief geïnstalleerde apparaten. Om de belangen van de radiozendamateur te behartigen is het goed dat zoveel mogelijk radiozendamateurs lid worden van de vereniging. Zo kan de VERON een sterkere vuist maken naar de nationale en internationale overheden

Lees het hele artikel op VERON.nl

Opmerking:

Onder de afbeelding van ElectrONline pagina zie je de inhoudsopgaven. Handig voor het overzicht, maar je kunt (vooraslnog) niet op de titel of het pagina nummer klikken.

Hoe blader je door de ElectrONline?

Met de pijlen links en rechts in beeld kun je een pagina omslaan (even met de muis zoeken, ze staan halverwege de pagina).
En via de rij bolletjes onder in de pagina spring je direct naar een pagina (helaas nog geen pagina-nummer als mouse-over).